+31 (0)88 766 0400 info@onebizz.com

 De waarde van OneBizz

Accountancy 3.0 stap in de wereld van Robotisering en real time boekhouding

Van reactieve boekhouding naar predictieve ERP software 

Uw klanten stellen zich steeds vaker de vraag of zij boekhouding zelf moeten doen of moeten uitbesteden. Complexiteit en tijdrovende boekhoudingstaken pleiten in uw voordeel. Maar door de komst van eenvoudige ERP-software en door de wens om steeds meer voorspellend te kunnen acteren, ontstaat de angst bij veel accountancykantoren dat technologiebedrijven de toekomstige concurrenten zijn. Met OneBizz bent u weer leidend en wordt u niet alleen het financiële brein, maar ook de applicatieleverancier. En daarmee heeft u niet alleen uw toekomst verzekerd, maar vergroot u uw klantpotentieel met nieuwe inkomensstromen. En u robotiseert de boekhouding van uw klanten, waardoor tijdrovende handelingen worden geautomatiseerd.

Sluit aan bij de meest gebruikte software in de markt… Microsoft 365

Stelt u zich eens voor dat u de ERP software bij uw klanten levert. Volledig gebaseerd de marktleider op het gebied van software: Microsoft. U helpt uw klanten dan met het vereenvoudigen van hun ICT en hun software en u biedt hen nieuwe online boekhoudmogelijkheden, waarmee tijdrovende taken worden weggenomen. Sterker nog, u zorgt ervoor dat uw klanten niet meer reactief inspelen op gegevens uit het verleden, maar predictief anticiperen op informatie. 

Wie werkt er nou niet met Office365 van Microsoft. Met de geïntegreerde bedrijfssoftware die u gaat leveren sluit u volledig aan op deze software. Wij hebben Microsoft Business Central volledig ingericht en geconfigureerd voor u als accountancykantoor. Zodat uw klanten beschikken over een state-of-the-art systeem. Zo kunnen ze facturen en bonnen gewoon mailen voor automatische verwerking. Bankieren gaat vele malen sneller en eenvoudiger en met aanzienlijk minder tussenkomst van menselijk handelen. Gevolg: minder fouten, snellere transacties en altijd beschikken over actuele en juiste informatie.

Verbeter de gebruikerservaring en maak indruk aan de directietafel

Denkt u echt dat robotisering alleen in Science fiction films bestaat?

OneBizz maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die repeterende taken vervangen en processen aanzienlijk versnellen. De robotisering doet al het handmatige boekhoudwerk, met als gevolg dat ondernemers hun boekhouding helemaal zelfstandig kunnen verzorgen.

Resultaat

Klaar voor de toekomst

Door OneBizz stapt u in de nieuwe wereld van Accountancy. U en uw klanten beschikken altijd over actuele informatie om succesvol op te sturen. Via de cloud heeft u toegang relevante informatie, analyses en dashboards. En u kunt op moderne en innovatieve manieren samenwerken. Met efficiënte communicatiekanalen zoals videoconferenties, whatsapp en online meetings kunt u actief deelnemen aan de activiteiten van uw klanten. En hen proactief helpen hun business en financiële status te verbeteren en risico’s te beperken. Dit geeft de samenwerking met uw klanten een geheel nieuw en dynamisch aspect. 

Let’s Work Together